WAT DOEN WIJ?

Uw website

Naast de focus op gebruiksvriendelijkheid, heeft AMDJ Webdesign aandacht voor u en uw onderneming. Wij bouwen niet alleen websites voor de bezoeker, maar ook voor u als ondernemer of beheerder.

Samen met u bespreken we de wensen en behoefte voor uw ultieme droom website. Wij willen dat u trots bent op uw website. Uw nieuwe website is uw creatie! 

WordPress

Voor het bouwen van uw website en het webdesign dat wij creëren gebruiken wij WordPress. WordPress is een CMS die veel wordt gebruik voor het bouwen, optimaliseren en onderhouden van websites. Een betrouwbare, snelle en eenvoudige tool om uw website mee te beheren.  

Zodra wij uw website hebben gelanceerd kunnen we u een snelcursus aanbieden waarbij u WordPress leert kennen. Zo wordt u uw eigen beheerder en heeft u geen dure webdevelopers meer nodig! 

Vragen of meer informatie?

SEO Optimalisatie

SEO is een essentieel onderdeel voor uw website om uw website bezoeken te vergroten. Zoekmachines zoals Google willen ervoor zorgen dat u de beste en meest waardevolle websites aangeboden krijgt zodra u ergens naar opzoek bent. Bij SEO optimalisatie zorgen we ervoor dat uw website door Google wordt gezien en wordt gelinkt aan een potentiële bezoeker die opzoek is naar uw bedrijf, product of dienst.  

Gebruiksvriendelijk

WordPress is een eenvoudige tool waarmee u eenvoudig uw eigen website kunt beheren. Met een gratis snelcursus die wij aanbieden kunt u op uw eigen website uw berichten plaatsen, foto’s veranderen, documenten veranderen, vacatures plaatsen enzovoort.

Veelzijdig en vindbaar

WordPress zorgt met de veelzijdige tools en plug-ins, er ook voor dat uw SEO wordt geoptimaliseerd. Hierdoor zorgt u ervoor dat u beter vindbaar bent voor de mensen die bedrijven zoeken als uw bedrijf. 

Professioneel

Samen met u als klant streeft AMDJ Webdesign naar online professionalisering van uw onderneming. Met het gebruik van overzichtelijke en eenvoudige tools zorgt AMDJ Webdesign dat uw website opvalt maar overzichtelijk blijft. Uw website is tenslotte het online visitekaartje van uw bedrijf.

Optimalisatie

Uw website wordt dag en nacht geoptimaliseerd door WordPress. WordPress wordt regelmatig bijgewerkt. Hierdoor heeft u ten alle tijde een veilige website en beschikt u over de laatste updates.